Közlemények
Teva - Napi rendelési limit eltörlése

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2017. december 1- 15 közötti időszakra a napi rendelési limitet eltöröltük. A minimum rendelési limit eltörlése vonatkozik valamennyi rendelési csatornára, így modemen, telefonon, weben vagy akár faxon történő rendelései esetén is.

A napi rendelési limit eltörlése az akciók esetében is értendő, így a most futó, a készlet erejéig, de legkésőbb december 14.-ig tartó GYSE Áreső akcióban is rendelési limit nélkül tud rendelni.
A rendelés leadható akár a vevőszolgálaton keresztül telefonon, a www.webpatikus.hu oldalon illetve rendelhető a területi képviselőn keresztül is. A termékkört mellékletben is megtalálja.

Engedjék meg, hogy újra felhívjuk szíves figyelmüket a decemberi utólagos engedmény elszámolásának módjára:
A december 1-15. közötti időszakra vonatkozó forgalmi teljesítésre járó utólagos engedmény számítása időarányosan történik, vagyis az elért forgalmat időarányosítjuk, így elérhető lesz az utólagos engedmény tábla azon forgalmi sávjához tartozó engedmény százalék (a valós dec. 15-ig elért forgalomra vetítve), amely a december 15-ig lerendelt napi forgalom alapján elérhető lett volna.

Itt letölthető

Üdvözlettel:
TEVA Nagyker

Nyomtatás
Vissza