Közlemények
Teva nagykereskedelem munkarend, egyéb fontos információk

Tisztelt Partnerünk!

Engedjék meg, hogy tájékoztassuk Önöket a TEVA nagykereskedelem utolsó heti rendelési/szállítási rendjéről, valamint egyéb fontos technikai eljárásokról.
1. Rendelésleadás/ Szállítás munkarendje:

Rendelésleadás ideje
Rendelés/Szállítás iránya
Szállítás ideje
2017. december 14. Vidékre 2017. december 15.
(péntek): délelőtt
2017. december 14.
12.00 óráig
Budapest és környékére 2017. december 14.
(csütörtök): délután
2017. december 14.
12.00 óra után
Budapest és környékére 2017. december 15.
(péntek): délelőtt

2. Rendelésfelvétel:

  • December 14-én (csütörtökön) a rendelésfelvétel minden csatornán a normál napi menetben működik.
  • December 15-én (pénteken) már nem fogadunk rendelést.

3. Göngyölegek (szürke ládák) visszaszállításának utolsó időpontja:

Kérjük, hogy az általunk kiszállított és Önöknél lévő szürke ládákat folyamatosan, de legkésőbb az utolsó kiszállítás napján juttassák vissza a kiszállítást végző gépjárművezetőkön keresztül.
Amennyiben maradt Önöknél göngyöleg és ezen a héten már nem ad le felénk rendelést kérjük, hogy telefonon jelezzék azt vevőszolgálatunknak vagy a reklamációs vonalainkon.
A december 15-e után nyilvántartásunk szerint továbbra is Önöknél maradt ládák beszerzési értéke kiszámlázásra kerül Önök felé.

4. Reklamáció/visszáru

Visszárut a Teva az eddigi szabályoknak megfelelően kezeli, fogadja be, számolja el azzal, hogy a december 15. előtt kiszállított áru visszáruként történő visszaküldésének utolsó napja december 15-e.
A december 15-én kiszállított áru esetén felmerülő visszáru igényét kérjük, hogy december 18-ig jelezze reklamációs kollégánknál, ezen visszárukat legkésőbb december 22-ig áll módunkban elszállítani kivizsgálás céljából.

A forgalomból történő kivonások valamint a minőségi hibával kapcsolatos bejelentések kezelése az eddigi eljárási rendnek megfelelően történik a jövőben is.

Reklamációs csoport elérhetősége változatlanul: 06-80-101-190.

5.www.webpatikus.hu elérhetőség, E-számla letöltés

  • A www.webpatikus.hu oldalon a belépési azonosító és jelszó megadásával december 15. után is elérhetőek és letölthetőek lesznek a korábbi számlák, számlaösszesítők.
  • Természetesen rendelések leadására már december 15.-től nem lesz lehetőség az oldalon.
  • Most is megerősítjük, amit az e-számla bevezetésekor említettünk, a Teva Gyógyszergyár e-számla rendszere költségmentesen biztosítja a számlák archiválását a törvény által előírt 8 évig, vagyis a www.webpatikus.hu oldalon a megfelelő jogosítás után valamennyi E-számla megtalálható és letölthető, a könyvelői csomagok is visszamenőleg elérhetőek lesznek december 15. után is.

6. TEVA gyártói akciók

A Teva gyártói akciók továbbra is elérhetőek maradnak más nagykereskedőkön keresztül.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Üdvözlettel,
TEVA Gyógyszergyár Zrt.

Nyomtatás
Vissza